Sākums > Receptes > Deserti

Dundagas krēms(4 porc.)

2009. gada 31. janvāris
Foto: Daina Krilova
Pagatavošana
30 min
1. Ūdenim pievieno cukuru un uzvāra,nepārtraukti maisot,pieber mannu,dažas min.pavāra,pievieno rozīnes.Katliņu noņem no uguns,biezputru uzbriedina un atdzesē.
2. Saldo krējumu saputo ar vanilju un iecilā biezputrā.
3. Pasniedz ar skābu mērci no dzērvenēm,ķiršiem,jāņogām vai meža ogām.
4. Šķīvī ielej mērci,virsū liek biezputru(lai mērce nav pārāk šķidra un biezputra būtu virsū)
5. Rotā ar saldajiem salmiņiem(divi salmiņi horizontāli ieslīpi,pa vidu salmiņiem ķirsi vai citu ogu.
Uz augšu