Sautēta vista ķīnas saldskābajā mērcē

Sastāvdaļas

  • Viena vista (cālis)
  • Ķiploki
  • Sīpoli
  • Paprika
  • Tomāti
  • Burkāni
  • Ķīnas saldskābā tomātu mērce
  • Garšvielas

Pagatavošana

75 min.
  1. Garšigs, ātri un viegli pagatavojams ēdiens! turklāt bez taukvielām ( tik cik tai cālītī ir)
  2. Vispirms sagatavo garšvielu maisījumu. Saspiež divu veselu ķiploku daiviņas, klāt pievienojot garšvielas pēc sava prāta, vēlams ko asāku. Ņem veselu vistu (cāli) un sagatavoto ķiploku- garšvielu maisījumu ierīvē no visām pusēm un jo īpaši iekšā (ja nav jāsteidzas, tad ļauj kādu laiku garšvielām ievilkties). Sagriež sīpolus, papriku, tomātus ( var arī puravu, sēnes, u.c.) un piepilda vistas vēderu. Sagatavoto vistu liek cepeštraukā vai tā saucamajā pīlē. Apkārt arī apkaisa ar sagrieztajiem dārzeņiem. Beigās vistu pārlej ar Ķinas saldskābo mērci, var arī tomātu mērci. Liek cepeškrāsnī uz 1h. Ja vēlaties arī gardas piedevas, tad cepeštraukā pievienojiet arī sagrieztus burkānus, bet 20 min pirms beigām arī kartupeļus. Reāli tiek patērētas tiaki 15 minūtes, jo tā stunda kamēr gatavojas ir Jūsu brīvais laiks!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi