Rīsu, sēņu un dārzeņu sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g garo rīsu
  • 2 ēd. kar. sojas mērces
  • Konservēta kukurūza
  • Konservētas sarkanās pupiņas
  • 2 tomāti
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 400 g šampinjonu
  • 2 sīpoli
  • 100 ml dārzeņu buljona
  • 1 ēd.kar. rīvmaizes
  • Ola
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Rīsus novāra, nolej, sajauc ar sojas mērci.
  2. Tomātus sagriež daiviņās, sīpolus un ķiploku sasmalcina.
  3. Sakarsētā pannā apcep sīpolus, ķiploku, tad pievieno un apcep šampinjonus. Pievieno vārītos rīsus, pārlej buljonu un izkarsē, tad pievieno nolietu kukurūzu, pupiņas un tomātus.
  4. Olu saputo ar rīvmaizi, sāli un pipariem, pārlej pāri sautējumam, izmaisa un patur 5 min. zem vāka.
  5. Sātīgi un gardi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi