Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs fileja krāsainā sedziņā

2008. gada 12. novembris
Foto: ieviš
Pagatavošana
30 min
1. Zivs fileju atsaldē, nospiež lieko ūdeni. Fileju ierīvē ar pārgrieztu citronu, apviļā miltos, olā un liek cepties uz sakarsētas pannas.
2. Sarīvē burkānu.
3. Kad zivs apcepusies, to liek karstumizturīgā traukā (ja nav cepeškrāsns, atstāj turpat uz pannas). Uz zivs liek kārtiņu rīvēto burkānu un pa virsu uzber kukurūzu. Pāri visam pārlej majonēzi. Pāri majonēzei vēlams uzbērt vieglas, aromātiskas garšvielas bez sāls, vai arī pikantākam efektam- citronpiparus.
4. Zivi liek cepeškrāsnī vai pannā sautēties ~10 min.
5. ņamm!:)
Uz augšu