Zivs fileja krāsainā sedziņā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Saldēta zivs fileja (piem.,tilapija, menca)
  • Citrons
  • Neliels burkāns
  • Konservēta kukurūza
  • Majonēze
  • Milti
  • Ola
  • Sāls, garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju atsaldē, nospiež lieko ūdeni. Fileju ierīvē ar pārgrieztu citronu, apviļā miltos, olā un liek cepties uz sakarsētas pannas.
  2. Sarīvē burkānu.
  3. Kad zivs apcepusies, to liek karstumizturīgā traukā (ja nav cepeškrāsns, atstāj turpat uz pannas). Uz zivs liek kārtiņu rīvēto burkānu un pa virsu uzber kukurūzu. Pāri visam pārlej majonēzi. Pāri majonēzei vēlams uzbērt vieglas, aromātiskas garšvielas bez sāls, vai arī pikantākam efektam- citronpiparus.
  4. Zivi liek cepeškrāsnī vai pannā sautēties ~10 min.
  5. ņamm!:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi