Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbju biezeņzupa ar sēkliņām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirbis 500g
  • Ūdens (uzvārīts)
  • Sīpols (neliels) 1 gab
  • 2 ēd.kar. olīveļļa
  • Ķirbju sēklas (izlobītas)
  • Zaļumi (dilles vai pētersīļi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Vispirms katliņā olīveļļā (1 ēd.kar.) apcep sīpolu, tad pieber gabaliņos sagrieztu ķirbi un pārlej ar vārošu ūdeni, lai nosedz ķirbi. Sautē, kamēr miksti, tad sablendē. Otrajā olīveļļas ēdamkarotē apgrauzdē ķirbju sēklas.
  2. Salej bļodiņās un pārber ar sēklām un sakapātiem zaļumiem.
  3. Šo zupu ēd pat tie, kam ķirbji ne īpaši garšo :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas