Ķirbju biezeņzupa ar sēkliņām

Sastāvdaļas

  • Ķirbis 500g
  • Ūdens (uzvārīts)
  • Sīpols (neliels) 1 gab
  • 2 ēd.kar. olīveļļa
  • Ķirbju sēklas (izlobītas)
  • Zaļumi (dilles vai pētersīļi)

Pagatavošana

15 min.
  1. Vispirms katliņā olīveļļā (1 ēd.kar.) apcep sīpolu, tad pieber gabaliņos sagrieztu ķirbi un pārlej ar vārošu ūdeni, lai nosedz ķirbi. Sautē, kamēr miksti, tad sablendē. Otrajā olīveļļas ēdamkarotē apgrauzdē ķirbju sēklas.
  2. Salej bļodiņās un pārber ar sēklām un sakapātiem zaļumiem.
  3. Šo zupu ēd pat tie, kam ķirbji ne īpaši garšo :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi