Ķirbju biezeņzupa ar sēkliņām

5 1

Sastāvdaļas

  • Ķirbis 500g
  • Ūdens (uzvārīts)
  • Sīpols (neliels) 1 gab
  • 2 ēd.kar. olīveļļa
  • Ķirbju sēklas (izlobītas)
  • Zaļumi (dilles vai pētersīļi)

Pagatavošana

15 min.
  1. Vispirms katliņā olīveļļā (1 ēd.kar.) apcep sīpolu, tad pieber gabaliņos sagrieztu ķirbi un pārlej ar vārošu ūdeni, lai nosedz ķirbi. Sautē, kamēr miksti, tad sablendē. Otrajā olīveļļas ēdamkarotē apgrauzdē ķirbju sēklas.
  2. Salej bļodiņās un pārber ar sēklām un sakapātiem zaļumiem.
  3. Šo zupu ēd pat tie, kam ķirbji ne īpaši garšo :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas