Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un desas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vai 4 vārīti kartupeļi (videji) atkarīgs no trauka lieluma
  • 400g desas desai nav nozīme,var būt vārīta, žāvēta vai kūpināts šķinķis
  • 1liels sīpols
  • 2-3 tomāti
  • 4 olas
  • 400g piens
  • 1 tejk sāls
  • pustejkarote maltu melno piparu
  • 2 edamkarotes sinepju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Desai noņem ādiņu sagreiz šķēlītēs. Kartupēļus nomizo (var vārīt jau nomizotus) un sagriež šķēlītēs. Arī sīpolu un tomātus nomizo (var noplaucēt tomātu, bet tad viņam jābut stingram) sagriež šķēlītēs.
  2. Trauka pamatni iesmērē ar eļļu un izliek ar kartupeļu škēlītem, pa virsu, pamīšus liek desas,tomāta un sīpola šķēlītes. kamēr traiks pilns.
  3. Tad ņem olas sakuļ ar pienu, klāt pieliek piparus, sāli un sinepes (pēc iespējas stiprākas)
  4. sakulto masu lej cepamajā traukā pāri šķēlītēm.
  5. Cep cepeškrāsnī 225 C 30 - 40 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas