Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pīrāgs ar zivju pirkstiņiem

Pīrāgs ar zivju pirkstiņiem

FOTO: Aiga Zepa

Ātri,vienkārši un garšīgi (par gaumi nestrīdās:))
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 180 g miltu
  • 100 g piena
  • 1 paciņa sausā rauga vai cepamais pulveris 1tēj./k
  • 75 g olīveļļas
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 70 - 80 g rīvēta siera (ženēvas vai holandes)
  • 8 zivju pirkstiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Saliek visas sastāvdaļas uz galda. Ieslēdz cepeškrasni uz 180 grādiem.
  2. Olas sakuļ kārtīgi, lai tās daudzums dubultojas,
  3. pievieno sāli, pienu (visu laiku kuļ),
  4. nepārstājot kult pievieno eļļu, pievieno izsijātus miltus ar raugu (cepamo pulveri).
  5. Daļu siera iejauc mīklā.
  6. Veidni ieeļļo ar olīveļļu, ielej mīklu un sakārto zivju pirkstiņus (mazliet iespiežot uz iekšu), pārkaisa ar atlikušo sieru.
  7. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 25-30 min. (dažas min. pirms beigām var ieslēgt karsējumu no augšās, lai apbrūninās).
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas