Cepta siļķe marinādē6

Sastāvdaļas

  • 1 kg.siļķes
  • Drusku milti
  • Četri sīpoli
  • Etiķa esence
  • Dzeramais ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Siļķi iztīra, atbrīvo no galvenās asakas, pārējās asakas izņem cik pietiek pacietības. Novelk zivij ādu. Sagriež siļķi gabalos, apviļā miltos un liek uz pannas. Izceptu zivi kārto bļodā, pa virsu saliek ripiņās sagrieztus sīpolus un pārlej ar vārošu etiķa marinādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi