Tunča salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa tunča savā sulā vai eļļā
  • Svaigs gurķis
  • 200 g zaļie zirnīši
  • 2 - 3 vārītas olas
  • Neliels ķinas kāposts vai puse no lielā
  • Sāls pēc garšas
  • Majonēze

Pagatavošana

15 min.
  1. Tuncim notecina šķidrumu (sulu vai eļļu) un izliek bļodā. Gurķi, ķīnas kāpostu sagriež, olas sasmalcina. Visas atlikušās sastāvdaļas saliek bļodā, pievieno sāli pēc garšas, majonēzi. Visu labi sajauc.

Komentāri

Māra 2012. gada 12. novembris 18:02
Paldies! Ļoti garšīgi sanāca, ņēmu visu "uz aci", bet tik un tā ideāli. Pat mani bērni, kas atdzīst tikai rosolu un krabju sālātus, šos ēda ar gardu muti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi