Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķīniešu nūdeles ar dārzeņiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apmēram 5 porcijām
  • 4 - 5 paciņas ķīniešu nūdeles
  • Sojas mērce
  • 1 liels sīpols
  • 2 vidēji lieli burkāni
  • Ap 100-200 g šampinjonu
  • 100 g paprikas
  • 100 g brokoļu
  • 100 g puķķāpostu
  • 100 g zaļo cukkini
  • 100 g diedzetu asnu
  • 100 g baby corn (ja var dabūt)
  • 100 g garneļu vai krabju nūjiņu
  • Var nelikt visas izejvielas, bet izmantot tikai to, kas ir mājās
  • Tiem, kas nav veģetārieši, var izvēlēties
  • 2 olas
  • 200 g vistas gaļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. sīpolu sagriež ripās, burkānu ripās vai smalkos stabiņos, brokoļus, puķukāpostus - kātus nogriež, rozītes sadala kumosa lieluma gabaliņos, cukkini - un pusēm un šķēlēs; papriku - sloksnēs, sēnes - šķēlēs.
  2. maisot cep (stirr-fry) uz vidēji stipras uguns mazā eļļas daudzumā, sākot ar burkānu un puķkāpostu, pievieno brokoli, cukkini, sīpolu un pārējās izejvielas - apmeram 5-10 minūtes, vai kad pagaršojot liekas, ka var ēst.
  3. Dārzeņus nevajag cept brūnus, tiem jābūt puscietiem, bet ne pilnīgi jēliem.
  4. Uzmanību - sāli nevajag!
  5. pievieno nedaudz sojas mērces uz pannas, samaisa visu un ļauj 5 minūtes sutināties mērcē.
  6. nūdeles aplej ar verdošu ūdeni un nogaida 2 minūtes, līdz tās gatavas, nolej ūdeni un piejauc pannas saturam.
  7. Man vieglāk iet ar 2 lielām dakšām, bet reizēm ātrumā sadalu nūdeles uz pusēm vai īsākos gabalos, lai vieglāk sajaukt.
  8. Mums un bērniem šis kļuvis par vienu no mīļākajiem dārzeņu lietošanas veidiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas