Sastāvdaļas
- 1 ripa Lapzemes rudzu maizes
- 2 cieti vārītas olas
- 1 zivju konservs „Sievas buča”
- Avokado biezā mērce (GUACAMOLE DIP)
- Maizi sagriež 4 daļās. Uz katras liek 2 ēdamkarotes avokado mērces, ripiņās sagrieztu ½ olas un 3 gabaliņus „Sievas bučas”. Pirms pasniegšanas iesaku ļaut „ievilkties” 15-20 min.
Pievienot komentāru
Uzkodas
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes

Veģetāras zupas gavēņa laikam - 12 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2859 skatījumi -
Labākā soļanka
2290 skatījumi -
Adventes tiramisu
2103 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1858 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1788 skatījumi -
Mammas kotletes
1714 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1652 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1509 skatījumi
Komentāri