Karstās sviestmaižpicas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 70 g tomātu biezeņa
  • 1 ēd.k.eļļas
  • 1 -2tējk.oregano
  • ¼ tējk.melno piparu
  • 4 šķēles Lapzemes maizes
  • 75 g kūpināta šķiņķa
  • 75 -100g notīrītu garneļu
  • Apm.270g konservētu mīdiju
  • 75 g svaigu šampinjonu
  • 120 g rīvēta siera

Pagatavošana

25 min.
  1. Tomātu biezeni samaisa ar eļļu,oregano
  2. un melnajiem pipariem.Maisījumu liek
  3. uz cepamā papīra.šķiņķi sagriež sloksnītēs.
  4. Ja vajadzīgs,atkausē garneles.Notecina
  5. mīdijas.šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
  6. šķiņķi,garneles,mīdijas un šampinjonu šķēlītes
  7. joslās kārto uz maizes šķēlēm.Pārkaisa
  8. ar rīvētu sieru.Sviestmaižpicas cep krāsnī
  9. 250 grādu tempratūrā 10 minūtes.
  10. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi