Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karstās sviestmaižpicas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 70 g tomātu biezeņa
  • 1 ēd.k.eļļas
  • 1 -2tējk.oregano
  • ¼ tējk.melno piparu
  • 4 šķēles Lapzemes maizes
  • 75 g kūpināta šķiņķa
  • 75 -100g notīrītu garneļu
  • Apm.270g konservētu mīdiju
  • 75 g svaigu šampinjonu
  • 120 g rīvēta siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Tomātu biezeni samaisa ar eļļu,oregano
  2. un melnajiem pipariem.Maisījumu liek
  3. uz cepamā papīra.šķiņķi sagriež sloksnītēs.
  4. Ja vajadzīgs,atkausē garneles.Notecina
  5. mīdijas.šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
  6. šķiņķi,garneles,mīdijas un šampinjonu šķēlītes
  7. joslās kārto uz maizes šķēlēm.Pārkaisa
  8. ar rīvētu sieru.Sviestmaižpicas cep krāsnī
  9. 250 grādu tempratūrā 10 minūtes.
  10. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas