Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs fileja sinepju marinādē

2008. gada 25. jūnijs
Foto: ash
Pagatavošana
90 min
1. Atkausē zivs fileju lai nav klāta ar ledus glazūru (bet iekšā var būt vēl stingra) un ierīvē ar sāli.
2. Uz pannas apcep smalki sagrieztu sīpolu un ķiplokus. Bļodiņā samaisa citrona sulu ar cukuru, pieliek apceptos sīpolus un ķiplokus. Pievieno sinepes (es lieku parastās krievu sinepes kopā ar franču sinepēm kas ir ar sēkliņām, bet var ņemt jebkuras). Pievieno sāli (pēc garšas, tā lai marināde ir pietiekami sāļa, bet nedrīkst būt pārsālīta. Pieliek garšvielas - melnos piparus, baziliku, timiānu.
3. Zivs fileju no abām pusēm noklāj ar marinādi un liek pannā vai ietin folijā. Noliek vēsumā uz 30-60 minūtēm, lai iemarinējas. Tad liek karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes.
4. Pasniedz ar rīsiem vai ceptiem kartupeļiem.
Uz augšu