Sastāvdaļas
- Āboli
- Šokolāde
- Kanēlis vai vaniļa
- Nomizo ābolus un izgriež vidu. Liek cepeškrāsnī un 10-15 minūtēm. Kamēr cepjās āboli liek kausēties šokolādi. Kad āboli ir izcepušies viņus apkaisa ar kanēli vai vaniļu kad tas ir izdarīts ābolam pa vidu ielej šokolādi un nedaudz ap malām skaistumam.
- Kā kausē šokolādi?
- Šokolādi ieliek katliņā un apakšā noliek katliņu ar vārošu ūdeni gaida kamēr šokolāde ir izkususi.
Pievienot komentāru
Deserti
Cappuccini affogati /piedzērušies kapučīni
Cepts banāns
Kakao panna cotta (vieglais variants)
Recepšu izlases

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2341 skatījumi -
Labākā soļanka
2250 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2056 skatījumi -
Riekstu pīne
1938 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
1870 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1822 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1815 skatījumi
Komentāri