Zupa borščs

Sastāvdaļas

  • (3-4 pers.) 1 burciņa Spilvas zupas Borščs
  • Ūdens
  • Skābs krējums
  • Dilles
  • Loki
  • Pētersīļa lapiņa

Pagatavošana

50 min.
  1. Samaisīt Spilvas zupu Borščs ar ūdeni attiecībā 1:1 un vārīt 3 minūtes.
  2. Pasniedzot pievienot skābu krējumu un zaļumus pēc garšas.
  3. www.spilva.lv

Komentāri

ainis 2016. gada 23. janvāris 23:37
Rigtigi garshiigi, vel labaak kaa no iistaam bieteem, uj Ku garshiigie, veel ja fetas sierinju pieliek, garshiigi vispaar, un Galina blanks kubinu :)
2012. gada 28. janvāris 23:05
var piegriezt klāt kartupeļus un sarīvēt doktora desu
liq 2011. gada 5. aprīlis 19:46
Būs jāiestājas pavārskolā, lai ko tik sarežģītu uztaisītu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi