Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena pudiņš ar persikiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 150 g cukura
  • 3 olas
  • 1 paciņa vaniļas cukurs
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Rīvmaize
  • 1 kārba persiku
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietu.
  2. Olu dzeltenumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno izsijātos kviešu miltus un saberzto biezpiena masu, visu labi samaisa viendabīgā masā.
  3. Olu baltumus saputo stingrās putās. Viegli iecilā biezpiena masā.
  4. Masu liek ar sviestu ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē.
  5. Cep cepeškrāsnī 180 grādos temperatūras, 30 - 40 minūtes.
  6. Gatavu pudiņu atdzesē, izņem no veidnes. Apber ar kanēli un rotā ar šķēlēs sagriestiem persikiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA