Mačo gardums

Sastāvdaļas

  • Recepte
  • 2 vid.sīpoli
  • 400 gr maltas liellopu gaļas
  • 5 palielas ķipl.daiviņas
  • 3 ēd.k. olīveļļas (var arī parasto)
  • 1 sarkanā un 1 zaļā paprika
  • 4 ēd.k. tomātu pastas
  • 250 g sarkano pupiņu (bundžiņa)
  • 150 g kukurūzas (½ bundžiņa)
  • 300 g tomātu
  • 2 čilī pipariņu pākstis, es liku kaltētus
  • ½ tējk. malto čilī piparu, ½ tējk. ķimeņu
  • Šķipsna cukura, ½ tējk.sāls
  • Krējums

Pagatavošana

50 min.
  1. Darba kārtība:sīpolus+ķipl. viegli apcep 3min., pievieno gaļu un cep 5min. Kubiņos sagriež papriku, pievieno gaļai un pieliek tomātu pastu, sautē 5min. Caurdurī izber pupiņas un kukurūzu, lai notek, sagriež nelielos gab. tomātus, čilī pip. , izņem sēklas un sagriež sīkos gab., pieno gaļai, pieber čilī pulv.,sāli, cukuru un ķimenes un liek visai masai uzvirt, tad vēl 15 min. uz lēnas uguns un gatavs! Recepte domāta 6-8 cilv.kompānijai.

Komentāri

Dita 2011. gada 31. marts 16:38
Ļoti laba un garda recepte kā arī viegli pagatavojama! Mēs ar vīru esam iecienījuši:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi