Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mačo gardums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Recepte
  • 2 vid.sīpoli
  • 400 gr maltas liellopu gaļas
  • 5 palielas ķipl.daiviņas
  • 3 ēd.k. olīveļļas (var arī parasto)
  • 1 sarkanā un 1 zaļā paprika
  • 4 ēd.k. tomātu pastas
  • 250 g sarkano pupiņu (bundžiņa)
  • 150 g kukurūzas (½ bundžiņa)
  • 300 g tomātu
  • 2 čilī pipariņu pākstis, es liku kaltētus
  • ½ tējk. malto čilī piparu, ½ tējk. ķimeņu
  • šķipsna cukura, ½ tējk.sāls
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Darba kārtība:sīpolus+ķipl. viegli apcep 3min., pievieno gaļu un cep 5min. Kubiņos sagriež papriku, pievieno gaļai un pieliek tomātu pastu, sautē 5min. Caurdurī izber pupiņas un kukurūzu, lai notek, sagriež nelielos gab. tomātus, čilī pip. , izņem sēklas un sagriež sīkos gab., pieno gaļai, pieber čilī pulv.,sāli, cukuru un ķimenes un liek visai masai uzvirt, tad vēl 15 min. uz lēnas uguns un gatavs! Recepte domāta 6-8 cilv.kompānijai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA