Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sēņu biezeņzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g baraviku
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 sīpols
  • Pētersīļa vai selerijas saknes gabaliņš
  • 1 litrs ūdens
  • Sāls
  • 150 ml saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 4 šķēles grauzdiņu maizes pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Baravikas notīra un sasmalcina. Pētersīļa vai selerijas sakni un sīpolu notīra, sarīvē, apcep sakarsētā sviestā. Pievieno un apcep sēnes, pārlej verdošu ūdeni, vāra 20 minūtes. Zupu sasmalcina ar blenderi vai izberž caur sietu. Pievieno sāli, saldo krējumu, uzvāra. Lai zupa būtu biezāka, var pievieno sviestā apceptus miltus, kas atšķaidīti ar buljonu, un uzbriedina. Grauzdiņu maizi sagriež smalkos kubiņos, apcep uz pannas. Pasniedzot zupai pievieno grauzdiņus un rotā ar pētersīļu zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas