Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kad apnikusi medijuma smarža

2008. gada 31. janvāris
Foto: Agnese Štrausa
Pagatavošana
1 min
1. kārtām nedaudz paskaidrošu- cūciņu izmantoju, lai medījums nebūtu tik ļoti sauss.
2. ķiplokus ar eļļu un zaļumiem sajucu un iemarinēju gaļu, lai nomāktu medījuma smaku (tiešām apnikusi) un ilgi sautēju, tīri dēļ latvijas ežnieku un pārtikas veterinārā dienesta ieteikuma, ka tagad jasautē vai jāvāra medījums no 3-5 h lai nesaķertu slimību.. plosās slimība..
3. garšvielas sajauc, ķiploku sarīve uz vidējas rīves. iezieš gaļu apcep un liek sautēties.. vienīgi sautē tajā šķidrumā kas pa liek uz pannas pēc cepšanas, to aplejot ar ūdeni..
4. nu tā ceru sapratāt..
5. ak jā sāls un cukurs tīri pēc garšās..
Uz augšu