Kad apnikusi medijuma smarža

Sastāvdaļas

  • cūkgaļa trekna
  • medījums
  • ķiploku galviņa var divas
  • olīveļļa
  • pētersīļi (jebkādi zaļumi)
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. kārtām nedaudz paskaidrošu- cūciņu izmantoju, lai medījums nebūtu tik ļoti sauss.
  2. ķiplokus ar eļļu un zaļumiem sajucu un iemarinēju gaļu, lai nomāktu medījuma smaku (tiešām apnikusi) un ilgi sautēju, tīri dēļ latvijas ežnieku un pārtikas veterinārā dienesta ieteikuma, ka tagad jasautē vai jāvāra medījums no 3-5 h lai nesaķertu slimību.. plosās slimība..
  3. garšvielas sajauc, ķiploku sarīve uz vidējas rīves. iezieš gaļu apcep un liek sautēties.. vienīgi sautē tajā šķidrumā kas pa liek uz pannas pēc cepšanas, to aplejot ar ūdeni..
  4. nu tā ceru sapratāt..
  5. ak jā sāls un cukurs tīri pēc garšās..

Komentāri

dace 2011. gada 1. janvāris 10:43
mediijuma galja jasautee ilgi ir tad,ja taa galja nav paarbaudiita(analizes).

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi