Cieti vārītas olas ar estragonu un kornišoniem

Sastāvdaļas

  • 1 liela cieti vārīta ola, smalki sakapāta
  • 1 lielas cieti vārītas olas dzeltenums, smalki saberzts
  • 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
  • 2 ēdamkarotes estragona etiķa
  • 1 /2 krūzes olīvu eļļas
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu kornišonu (mazu marinētu gurķīšu) 2 ēdamkarotes svaiga sasmalcināta estragona

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā sajauc olu, olas dzeltenumu ar sinepēm un etiķi. Mazā strūkliņā lej klāt eļļu un maisi, līdz izveidosies stīgra masa. Piejauc kornišonus, estragonu, sāli un piparus pēc garšas. Pārsegtu un atdzesētu masu var uzglabāt vairākas dienas. Pasniedz ar aukstu gaļu, putnu gaļu vai dārzeņiem. No minētā produktu daudzuma iegūst 3/4 krūzes masas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi