Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķiploku zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 500 g kartupeļu
  • 100 g sīpolu
  • 500 g vistas buljona
  • Sāls, lauru lapa, maltie pipari
  • 1 olas dzeltenums
  • 200 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā izkausē sviestu, ieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sīpolus, nosedz ar vāku, ik pa laikam apmaisot sautē. Kad sīpoli kļūst zeltaini brūni, pievieno buljonu, sāli, lauru lapu, piparus, vāra uz lēnas uguns gatavu. Tad izņem lauru lapu, dārzeņus izberž caur sietu. Iegūto biezeni liek katlā ar buljonu, pielej saldo krējumu, kas sakults ar olas dzeltenumu, uzvāra, pieliek sāli un piparus pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas