Ķiploku zupa

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 500 g kartupeļu
  • 100 g sīpolu
  • 500 g vistas buljona
  • Sāls, lauru lapa, maltie pipari
  • 1 olas dzeltenums
  • 200 g saldā krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā izkausē sviestu, ieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sīpolus, nosedz ar vāku, ik pa laikam apmaisot sautē. Kad sīpoli kļūst zeltaini brūni, pievieno buljonu, sāli, lauru lapu, piparus, vāra uz lēnas uguns gatavu. Tad izņem lauru lapu, dārzeņus izberž caur sietu. Iegūto biezeni liek katlā ar buljonu, pielej saldo krējumu, kas sakults ar olas dzeltenumu, uzvāra, pieliek sāli un piparus pēc garšas.

Komentāri

Mangusts 2012. gada 1. aprīlis 13:56
A kur ta ķiploki?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi