"vēlēšanās!"

2007. gada 19. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
1 min
1. Lai pagatavotu krēmu, cukuru un olas sakarsējiet līdz 40 oC, kuļot karsta ūdens peldē. Tad atdzesējiet līdz 20 oC. Sakuliet istabas temperatūrā atkausētu sviestu, pievienojiet vaniļu un sajauciet ar olu masu.
2. Lai pagatavotu mīklu, olas sajauciet ar cukuru, medu un sviestu un maisot sakarsējiet karsta ūdens peldē. Izspiediet nepilnu ēd.k. citronu sulas. Sakarsētajā masā viedojiet bedrīti, iekaisiet nedaudz miltu, beriet sodu un vorsū lejiet citronu sulu. Kad masa ir pakususi, pievienojiet izsijātus miltus, samaisiet un uzvāriet. Mīklu sadaliet 6 daļās un katru daļu izrullējiet apaļas formas plātnēs. Lieciet cepšanai paredzētā veidnē, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un epiet 220 oC. Atdzesējiet. Tad katru biskvītu ieziediet ar krēmu, apberiet ar riekstiem un lieciet ledusskapī uz 6 stundām. Dekorējiet ar krēmu un sviesta lapiņām un pasniedziet.
Uz augšu