Ābolu deserts3

Sastāvdaļas

  • Āboli: 4 gb
  • Olas: 4 gb
  • Cukurs: 1 glāze
  • Saldkrējuma sviests: 100 g
  • Rīvmaize: 100 g
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputojiet ar cukuru, pievienojiet izkausētu saldkrējuma sviestu, salmiņos sagrieztus ābolus un rīvmaizi un kārtīgi samaisiet. Maisījumu lieciet siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu un izkaisīts ar rīvmaizi. Cepiet 10 minūtes. Pasniedziet apbērtu ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi