''medus kūciņa

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti: 310 g
  • Cukurs: 115 g
  • Medus: 150 g
  • Olas: 1 gb
  • Cepamais pulveris
  • Rieksti: 50 g
  • Sviests: pannas ieziešanai
  • Krustnagliņas: pēc garšas
  • Pūdercukurs: 30 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet medu un krustnagliņas un samaisiet. Pievienojiet ar cepamo pulveri izsijātus miltus un kārtīgi samaisiet. Mīklu lieciet pannā, kas izklāta ar pergamentu un ieziesta ar sviestu. Izlīdziniet, apkaisiet ar sasmalcinātiem riekstiem un cepiet cepeškrāsnī 200 oC 20 min. Gatavu atdzesējiet, sagrieziet apberiet ar pūdercukuru un pasniedziet. Var pārgriezt uz pusēm un ieziest ar ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi