Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karstās sviestmaižpicas

2007. gada 16. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
25 min
1. 4 personām:
2. Tomātu biezeni samaisa ar eļļu, oregano un melnajiem pipariem.Maisījumu liek uz cepamā papīra.
3. Šķiņķi sagriež sloksnītēs. Ja vajadzīgs, atkausē garneles. Notecina mīdijas. Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
4. Šķiņķi, garneles un mīdijas, šampinjonu šķēlītes joslās kārtouz garajām maizes šķēlēm. Pārkaisa ar rīvēto sieru.
5. Sviestmaižpicas cep krāsnī 250 grādos apmēram 10 minūtes. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.
Uz augšu