Karstās sviestmaižpicas

Sastāvdaļas

  • 70 g tomātu biezeņa
  • 1 ēd.k. eļļas
  • ¼ tējk. melno piparu
  • 1 -2 tējk. oregano
  • 4 šķēles gareniski sagrieztas formas baltmaizes
  • 75 g kūpināta šķiņķa
  • 75 -100g notīrītu garneļu
  • Apm.270 g konservētu mīdiju
  • 75 g svaigu šampinjonu
  • 120 g rīvēta siera

Pagatavošana

25 min.
  1. 4 personām:
  2. Tomātu biezeni samaisa ar eļļu, oregano un melnajiem pipariem.Maisījumu liek uz cepamā papīra.
  3. Šķiņķi sagriež sloksnītēs. Ja vajadzīgs, atkausē garneles. Notecina mīdijas. Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Šķiņķi, garneles un mīdijas, šampinjonu šķēlītes joslās kārtouz garajām maizes šķēlēm. Pārkaisa ar rīvēto sieru.
  5. Sviestmaižpicas cep krāsnī 250 grādos apmēram 10 minūtes. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi