Mango putas gardais deserts

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 2 mango
  • 2.5 2,5 tējk. želantīna
  • no viena apelsīna izspiesta sula
  • no puscitrona izspiesta sula
  • 50 g cukura
  • 3 olas baltumi
  • Rotājumi
  • Rīvēta šokolāde

Pagatavošana

2 min.
  1. Mango nomizo, izņem kauliņu, mīkstumu sagriež gabaliņos
  2. Želantīnu šķīdina aukstā ūdenī(10 min)
  3. Mango gabaliņus liek katliņā. Pievieno apelsīna un citrona sulu.Pievieno cukuru un uzkarsē.
  4. Maisījumu ar mikseri sakuļ viendabīgā masā. Želantīnam nolej lieko ūdeni. Izkausē karstajā mango maisījumā.
  5. Uz pusstundu ievieto ledusskapī.
  6. Olu baltumus saputo stingrās putās. Uzmanīgi iecilā mango maisījumā, kad tas sāk sabiezēt.
  7. Putas saliek deserta trauciņos . Uz stundu ieliek ledusskapī. Rotā ar rīvētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi