Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantā rīsu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (1 personai)
  • 3 ēdamkarotes nevārīti rīsi
  • 200 ml dārzeņu buljons
  • 4 tomāti
  • 1 maza zaļa paprika
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • Sāls, pipari, paprikas pulveris
  • 1 ola
  • 60 ml vājpiena
  • 2 ēdamkarotes rīvēta siera (t.s. 30%)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Rīsus izvāra dārzeņu buljonā. 3 tomātus un papriku sasmalcina. Sajauc kopā rīsus, dārzeņus un sasmalcinātus pētersīļus. Pieliek garšvielas.
  2. Sakuļ olu ar pienu. Sajauc kopā rīsu – dārzeņu masu ar sakulto olu, pienu. Visu liek formā (18 cm diametrā).Uzgriež tomātu un pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 200 oC 30 minūtes. Pēc vēlēšanās dekorē ar pētersīļiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas