Pikantā rīsu torte

Sastāvdaļas

  • (1 personai)
  • 3 ēdamkarotes nevārīti rīsi
  • 200 ml dārzeņu buljons
  • 4 tomāti
  • 1 maza zaļa paprika
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • Sāls, pipari, paprikas pulveris
  • 1 ola
  • 60 ml vājpiena
  • 2 ēdamkarotes rīvēta siera (t.s. 30%)

Pagatavošana

50 min.
  1. Rīsus izvāra dārzeņu buljonā. 3 tomātus un papriku sasmalcina. Sajauc kopā rīsus, dārzeņus un sasmalcinātus pētersīļus. Pieliek garšvielas.
  2. Sakuļ olu ar pienu. Sajauc kopā rīsu – dārzeņu masu ar sakulto olu, pienu. Visu liek formā (18 cm diametrā).Uzgriež tomātu un pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 200 oC 30 minūtes. Pēc vēlēšanās dekorē ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi