Āboli ar rīsiem. 2

Sastāvdaļas

  • Gl. izvārītu rīsu
  • Paciņa saldā krējuma
  • 2 ēd.k. cukura+1.tēj.k. vaniļļas (cukura)
  • 3 vidēji lieli āboli
  • 1 šokolāde (bez bildijumiem,riekrtiem u.c.)

Pagatavošana

80 min.
  1. Nomazgā ābolus,nomizo un sarīvē rupjās skaidās.
  2. Saputo putukrējumu ar cukuru,vaniļļcukuru.
  3. Iecilā putukrējumā āboju masu un rīsus (vēsus rīsus).
  4. Ēdienu kārto porciju trauciņos, un pārkaisa ar sarīvētu šokolādi (šokolādei jābūt smalki sarīvētai).
  5. LABU APETĪTI !!! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi