Cālis tropu gaumē

Sastāvdaļas

  • Putnu gaļa - cālis: 2 gb
  • Sviests: 2 ēdamkarotes
  • Apelsīnu sula: 1 glāze
  • Apelsīni (sīki sagriezts mīkstums): 1 ēdamkarote
  • Medus: 1 tējkarote
  • Gaļas buljons: 1 glāze
  • Augļi un ogas (plūmes, ķirši, vīģes, zemenes, persiki) pēc vēlēšanās
  • Lapu salāti: 8 gb
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cāli sagrieziet gabalos, izņemiet kaulus, uzberiet sāli un piparus un apcepiet 1 ēdamkarotē sviesta no abām pusēm uz vidējas uguns (sākumā ar ādu uz leju).
  2. Lai pagatavotu mērci, izkausējiet atlikušo sviestu, pievienojiet apelsīnu sulu un mīkstumu, medu un buljonu un vāriet 5 minūtes. Šķivi izklājiet ar salātlapām, pa visu lieciet cāļa gabalu, aplejiet ar mērci un apkārt aplieciet augļus. Garnējiet ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi