Cālis tabakā

Cālis tabakā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 maza izmēra cālis
  • 1 ēd. k. ēdamkarote sviesta
  • 1 ēd. k. krējuma
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Zaļie salāti

Pagatavošana

45 min.
  1. Cāli notīra, izņem iekšas, nomazgā.
  2. Cāļa krūti pārgriež gareniski uz pusēm, saplacina un izdauza ar gaļas āmurīti.
  3. Gaļu pēc tam apkaisa ar sāli no abām pusēm, apziež ar krējumu un cep uz cepešpannas zem sloga, līdz rodas gaiši brūna garoziņa. Cāli pasniedz ar zaļajiem salātiem un sasmalcinātiem ķiplokiem.

    Lai labi garšo!
    Gaļu pēc tam apkaisa ar sāli no abām pusēm, apziež ar krējum...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi