Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cālis tabakā

Cālis tabakā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 maza izmēra cālis
  • 1 ēd. k. ēdamkarote sviesta
  • 1 ēd. k. krējuma
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Zaļie salāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Cāli notīra, izņem iekšas, nomazgā.
  2. Cāļa krūti pārgriež gareniski uz pusēm, saplacina un izdauza ar gaļas āmurīti.
  3. Gaļu pēc tam apkaisa ar sāli no abām pusēm, apziež ar krējumu un cep uz cepešpannas zem sloga, līdz rodas gaiši brūna garoziņa. Cāli pasniedz ar zaļajiem salātiem un sasmalcinātiem ķiplokiem.

    Lai labi garšo!
    Gaļu pēc tam apkaisa ar sāli no abām pusēm, apziež ar krējum...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas