Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas šķiņķu ruletītes

2007. gada 6. novembris
Foto: Everita Adamoviča
Pagatavošana
90 min
1. Šķiņķīšiem izņemam , kauliņu un ar gaļas āmuriņu nedaudz paklapējam.Ādiņa lai paliek.Uzberam garšvielas, nedaudz sāli un uzsmērējam sinepes. Sagriežam sieru, papriku un žāvēto gaļu stienīšos. Katrā šķiņķītī ietinam vismaz pa vienam siera, paprikas un žāvētās gaļas stienītim. Saspraužam ar kociņu vai notinam lai netaisās vaļā. Tad kārtojam uz cepešpannas tā lai nebūtu pārāk cieši. Apsmērējam ar majonēzi (diezgan simboliski) un liekam cepties pēc laiciņa atkal uzsmērējam majonēzi (tā kādas trīs reizes). Ļoti labi garšo gan silti gan arī nākamajā dienā. Pasniedzot var slīpi pārgriezt tad izskatīsies krāsināk un smukāk.
Uz augšu