Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grillēta vistas krūtiņa (4 personām)

2007. gada 3. novembris
Foto: Juris Štokmanis
Pagatavošana
1 min
1. No cāļiem atdala krūtiņu daļu ar visu ādu. Izņem kaulus un krūtiņu sagriež 2 daļās (porcijās) gareniski pa vidu. Pārējo gaļu izmanto citur.
2. No visām pārējām sastāvdaļām sagatavo marinādi. Katru gaļas porciju apviļā marinādē un ievieto traukā ar vāku. Atstāj ievilkties uz nakti.
3. Cep uz karstām oglēm stēku turētājā, bieži apgrozot no abām pusēm.
4. Pasniedz ar marinētiem sīpoliem, paprikas kečupu un baltmaizi.
5. P.S. Ņemot vērā, ka ēšana notiek svaigā gaisā, porciju skaitu vēlams dubultot
Uz augšu