Burkānu bumbuļi

Sastāvdaļas

  • 0.5 burkāni 0,5kg
  • milti
  • olas 2-3
  • citrons
  • sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. uz smalkās rīves sarīvē burkānus. pielej sulu no citrona (kādas 3 vai 4 ēdamkarotes), pieber sāli (tā teikt - pēc garšas) un miltus (tik daudz, lai masa nav pārāk šķidra), samaisa un atstāj kādu brīdi "ievilkties".
  2. tad no masas taisa nelielas bumbiņas, kuras apviļā olā, miltos un cep, līdz tās ir smuki brūnas.
  3. p.s. var arī masai pievienot smalki sarīvētu sieru, jebkādas citas garšvielas pēc izvēles.
  4. var arii apviļāt nevis miltos, bet rīvmaizē vai mannā, vai kā nu kuram patīk :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi