Ņammīgā vistiņa

Sastāvdaļas

  • Vistu šķiņķīši (es parasti ņemu 6 gab.) vai fileja (2-3 gab.)
  • Saldais krējums (200-250ml)
  • Sīpoli, ķiploki, pipari, garšvielas, sāls utt

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakarsējam pannu, cepam vistiņu, beram virsū sāli, piparus u.c. garšvielas. Kad vistiņa apbrūninājusies, pārliekam katlā. Pārlejam pāri karstu ūdeni (tik daudz, lai tikai apsegtu vistu), sautējam uz lēnas uguns kādu pusstundu. Ja liec sīpolus, sagriez, apcep atsevišķi no vistas, pēc tam uzber virsū vistai, kas katlā. Sautēšanās procesā vēl vajag sāli, vai buljona kubiņus, tā, lai nav bezgaršīgs... Pēc pusstundas sautēšanas pielejam saldo krējumu, uzsildam tikai tik daudz, lai viss būtu karsts, vairs nevāra. Gatavs!
  2. P.S. Ja vajag, var iebiezināt ar miltiem...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi