Kalmāri saldkrējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • Svaigi kalmāri 3 gab
  • Liels sīpols
  • Saldais krējums 300-400 gr
  • Sviests 2 ēdamkarotes
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Var pievienot garneles vai citas jūras veltes

Pagatavošana

30 min.
  1. Svaigajiem kalmāriem noņem ādiņu - plēvīti, sagriež rinķīšos, sīpolu arī sagriež rinķīšos.
  2. Sīpolus apcep sviestā.
  3. Pieliek kalmārus cep 2-3 minūtes. Svarīgi kalmārus nepārcep, lai tie nekļūtu sīksti.
  4. Pievieno sāli, svaigi maltus pipariņus, muskatriekstu tuč tuč.
  5. Pievieno saldo krējumu un pārējās jūras veltes.
  6. PAgaida, kad saldkrējums uzmet burbuli. Un ēdiens gatavs.
  7. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai makaroniem.
  8. Lai labi garšo.

Komentāri

kristaponi 2014. gada 1. jūnijs 18:05
gfdfdrfrttttt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi