Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbju-ābolu saldējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 ķirbis 1,5 kg
  • Āboli 2 kg
  • Citroni 3 gab
  • Cukurs ½ kg
  • Saldais krējums ½ kg
  • Kurkuma 1ēdamkarote
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi un ābolus nomizo, āboliem atdala serdes, ķirbim sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Katlā ieber sagriezto masu, pārlej ar 1 tasi ūdens, uzspiež 3 citronu sulu. Vāra kamēr ūdens izgaro un ķirbji mīksti ( ap ½ stundu).
  3. Atdzesē, samaļ blenderī viendabīgā masā, ielej atpakaļ katlā.
  4. Pievieno cukuru un saldo krējumu, kurkumas pulveri, uzvāra un visu laiku maisot vāra, lai sabiezē (ap 10 min.).
  5. Atdzesētu masu liek seklā traukā ar vāku ( 2 litri) un ievieto saldētavā.
  6. Labi garšo pārliets ar jāņogu (brūkleņu vai dzērveņu ) želeju
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas