Veģetārā biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg saldētu dārzeņu asortu
  • 2 sīpoli
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 4 kartupeļi
  • 150 g makaronu
  • 300 g dažādu konservētu sēņu
  • Zaļumi
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Muskatrieksts
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Dārzeņus atsaldē, sīpolus sagriež kubiņos. Augstā katlā izkausē sviestu un apcep sīpolus līdz zeltainai nokrāsai. Pievieno dārzeņus, sautē 5 minūtes, aplej ar ūdeni. Pievieno garšvielas, zaļumus un saspiestu ķiploku, uzliek vāku un vāra 15 minūtes. pēc tam liek klāt makaronus, sēnes un sīki sagrieztus kartupeļus, vāra vēl 20 minūtes. Pievieno maltu muskatriekstu un atlikušos zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi