Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Krāsainā vistas biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 l ūdens
  • 50 gr gargraudu rīsu
  • 1 sarkanā parika
  • 1 zaļā paprika
  • 1 sīpols
  • 2 ēd,.k margarīna
  • 1 tējk karija pulvera
  • ½ tējk kaltēta bazilika
  • ½ tējk kaltēta majorāna
  • 2 lielas vistas filejas sagrieztas šķēlēs
  • 100 gr saldētas kukurūzas
  • 1 paciņa svaigs siers bez piedevām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra rīsus sālsūdenī.
  2. Paprikai izņem sēklas,sagriež salmiņos.
  3. Nomizo sīpolu un sagriež pusripās.
  4. Pannā izkausē margarīnu un nedaudz pasautē sagrieztos dāreņus.
  5. Pievieno baziliku,majorānu un kariju
  6. Apceptos dārzeņus ieber katliņā,pannā apcep filejas šķēlītes,līdz tās kļūst gaiši brūnas,un liek katliņā.
  7. Pievieno saldēto kukurūzu un svaigo sieru,samaisa un aplej ar verdošu ūdeni un vāra uz mazas uguns aptuveni 5 min. Pasniedz ar graudētu baltmaizi
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas