Sautēts tuncis ar dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 —700 g zivju
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 2 —3 tomāti
  • 2 burkāni
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • Maltie pipari
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu tunci sagriež gabalos, pārkaisa piparus un sāli, apviļā miltos un apcep. Sagrieztus sīpolus un burkānus apvāra, pievieno sagrieztus tomātus un miltus, apceptus līdz gaiši brūnai krāsai.
  2. Dārzeņus kopā ar zivi saliek traukā un sautē uz lēnas uguns 20—30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi