Vistas gaļa ar sieru

Sastāvdaļas

  • Vista - 1 kg
  • Sviests - 100 gr
  • Rīvēts siers - 100 gr
  • Vīns 2 ēd.k
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Sāls
  • Eļļa, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gabaliņos sasmalcinātu vistas gaļu samaisa ar garšvielām. Atstāj uz 1 stundu ievilkties. Gaļu liek cepamajā maisiņā un cep 30-40 minūtes 220 C. Atstāj atdzist atdala gaļu no kauliem un izmaļ caur gaļas mašīnu.
  2. Samaltai masai pievieno gaļas buljonu, mīkstu sviestu un rīvētu sieru, saputo.
  3. Pievieno sāli, muskatriekstu un vīnu.
  4. Masu blīvi saliek formā un novieto uz 4-5 stundām.
  5. Pasniedz ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi