Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista estragona-sinepju merce uz iesminiem

2007. gada 1. maijs
Foto: Baiba Bumbiere
Pagatavošana
30 min
1. Ja jums ir apnikusi vistas garsa muzigaja karija, tad varu jums piedavat arkartigi garsigu un pec garsas loti svaigu vistas recepti.
2. No estragona katiniem nopluc lapinas un sakapa.
3. Vistas fileju nesagrieztu apvila sakapatajas estragona lapinas un apslaka ar baltvina etiki un sali. Ieliek ledusskapi uz vismaz 30 min. Tikmer var pagatavot piedevas, piemeram, Karstos burkanu, zukini un zalo zirnisu paksu salatus ar Permazana sieru. Atlikuso estragonu atliekam, lai velak varetu to pievienot mercei.
4. Marineto vistas fileju sagriez nelielos erta kumosa gabalinos. Sadala 4 dalas un videji blivi uzdur uz koka iesminiem. Iesminu galus nocert, lai tos varetu iekartot uz pannas.
5. Uzkarse panna olivellu, liek cepties iesminus ar vistu, ik pa laikam mainot sanus. Kad vista top gatava, tad pievienot saldo krejumu, kura sajaukta liela edamkarote sinepju Moutarde à l'Ancienne, vel nedaudz sals pec garsas un atlikusais estragons. Visu uzkarse.
6. Et voilà! Bon appétit!
Uz augšu