Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu vaniļas saldējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½l salds krējums
  • ½l ābolu biezeņa
  • 3 vai4 svaigas olas putošanai
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 9 karotes cukura
  • 1 paciņa želantīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzbriedina aukstā ūdenī želantīnu.Olu dzeltenumus un ābolu biezeni saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.Tad saputo atsevišķi saldo krējumu un atsevišķi olu baltumus stingrās putās.Iecilā ābolu biezeņa masā.Beigās iejauc izkausētu ēlantīnu mazā strūkliņā un liek saldētavā.Var likt arī parastajā ledusskapja saldētavā.Šo masu izmantoju arī putukrējuma kūkās.

Deserti

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes