Pieneņu lapu salāti ar bekonu un olu

Pieneņu lapu salāti ar bekonu un olu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 150 g pieneņu lapu
  • 50 g bekona šķēļu
  • 4 olas
  • Olīveļļa
  • Citrona sula
  • Sāls
  • Svaigi malti pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Svaigas, mazas pieneņu lapiņas nomazgā un nosusina.
  2. Olas novāra, atdzesē, noloba un sagriež daivās. Pievieno lapām.
  3. Kamēr vāras olas, sagriež mazos gabaliņos bekonu un apgrauzdē. Pievieno lapām.
  4. Visu papildina ar sāli, rupji maltiem pipariem, olīveļļu un citronu sulu pēc garšas, visu kopā samaisa.

    Lai labi garšo!
    Visu papildina ar sāli, rupji maltiem pipariem, olīveļļu un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi