Kotletes jūrnieku gaumē

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas liellopu vai liesas cūkgaļas

Pagatavošana

1 min.
  1. No gaāls, neko nelikot klāt, izveido 7 kotletes. Cepšanai izmanto lielu, smagu čuguna pannu, kuru sausu pārkaisa ar rupju sāli plānā kārtā, pamatīgi sakarsē, liek virsū kotletes, strauji apcep no abām pusēm, tad cep brīdi uz mazākas liesmas. Sāls neļauj iztecēt gaļas sulai, un kotletes ir sulīgas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi