Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Āboli lakatiņā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 1 ola
  • 125 g margarīna
  • 65 g cukura
  • Nedaudz sāls
  • 1 sarīvēta citrona miziņa
  • Āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. NO šiem produktiem pagatavo mīklu un atstāj apmēram½ st. vēsā vietā. Pēc tam mīklu izveltnē 3mm biezumā un sagriež 15x15 cm lielos kvadrātos. Katra kvadrāta vidū ieliek nomizotu un serdes atbrīvotu ābolu (serdes vietu var aizpildīt ar ievarījumu, rozīnēm); mīklas malas uzloka uz augšu un nostiprina, virsmu noziežot ar sakultas olas dzeltenumu. ābolus lakatiņā cep karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas