Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vimba "sliņķiem"

Vimba "sliņķiem"

FOTO: Mārīte Gžibovska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liela vimba
  • 2 ēd. k. sinepes
  • 1 tējk. sāls
  • Zivju garšviela
  • 2 ēd. k. labas majonēzes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīrītu, vidēji lielu vimbu iesmērē ar sinepēm, sāli un zivju garšvielām.
  2. Atstāj uz 20 min. iemarinēties.
  3. Liek uz pannas, pārsmērē ar majonēzi (visas neder, jo zivs būs tumša).
    Liek uz pannas, pārsmērē ar majonēzi (visas neder, jo zivs b...

    FOTO: Mārīte Gžibovska

  4. Cep cepeškrāsnī 190 grādos apmēram 45 minūtes, lidz zivs zeltaini brūna. Pasniedz ar karstiem kartupeļiem vai aukstu ar salātiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas