"pavasaris"

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g redīsu
  • 100 g lapu salāti
  • 100 g svaigi gurķi
  • Apmēram 50g maurloku
  • 1 rabarbera kāts
  • ½ glāzes biezpiena vai krējuma mērces
  • Mērču pagatavošanai:(1.mērce) 100g biezpiena
  • ¾-1 gl piena
  • Sāls
  • Cukurs
  • Ķimenes vai sinepes
  • (2.mērce) 1 gl skāba krējuma
  • ½tējk sāls
  • ½-¾ tējk cukura
  • Sinepes
  • Pipari
  • Skāba sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi nomazgātos redīsus sagriež plānās šķēlītēs, gurķus- kubikos, salātus saplucina, maurlokus un rabarberus sīki sasmalcina un pievieno mērcei, pieliek arī pārējās piedevas; pasniedz brokastīs kā pstāvīgu ēdienu vai arī kā piedevu otrajam ēdienam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi