Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena kūka ar augļiem 2

2007. gada 8. aprīlis
Foto: Elīna Sēkliņa
Pagatavošana
1 min
1. Taukvielas izkausē.Pievieno auzu pārslas,miltus un cukuru,samīca stingru mīklu.
2. Mīklu ieklāj veidnē ar noņemamām malām.
3. Cep 200 grādos apm. 15.minūtes.
4. Pāršķeļ vaniļas standziņu.Izņem melnās sēkliņas.
5. Virtuves kombainā samaļ vaniļas sēkliņas,skābo krējumu,biezpienu,citrona sulu,nomizotu banānu,medu un olas.Maisījumu lej kūkas pamatnē.
6. Kūku pārkaisa ar kanēli.Cep 175 grādos apm. 30 minūtes.Atdzesē.
7. Kūku rotā ar banānu,kivi vai citu augļu šķēlītēm.Izkausē aprikožu marmelādi vai ābola džemu un bagātīgi apziež augļus.
Uz augšu