Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar augļiem 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei
  • 75 g margarīna vai sviesta
  • 40 g auzu pārslu
  • 130 g kviešu miltu
  • 40 g cukura
  • Pildījumam
  • 1 vaniļas standziņa
  • 150 g skābā krējuma
  • 250 g malta biezpiena
  • No viena citrona izpiesta sula
  • 1 banāns
  • 1 ēd.k. medus
  • 2 olas
  • 1 tēj.k.malta kanēļa
  • Augļi rotājumam
  • 200 g aprikožu marmelādes vāi ābolu džema
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukvielas izkausē.Pievieno auzu pārslas,miltus un cukuru,samīca stingru mīklu.
  2. Mīklu ieklāj veidnē ar noņemamām malām.
  3. Cep 200 grādos apm. 15.minūtes.
  4. Pāršķeļ vaniļas standziņu.Izņem melnās sēkliņas.
  5. Virtuves kombainā samaļ vaniļas sēkliņas,skābo krējumu,biezpienu,citrona sulu,nomizotu banānu,medu un olas.Maisījumu lej kūkas pamatnē.
  6. Kūku pārkaisa ar kanēli.Cep 175 grādos apm. 30 minūtes.Atdzesē.
  7. Kūku rotā ar banānu,kivi vai citu augļu šķēlītēm.Izkausē aprikožu marmelādi vai ābola džemu un bagātīgi apziež augļus.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes