Gandrīz hačapuri

Sastāvdaļas

  • Saldētā bezrauga kārtainā mīkla, 1 iepakojums
  • Mālpils siers, 350 g
  • Sviests, 40 g
  • 1 ola
  • Eļļa pīrāgu apziešanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Atkausē kārtaino mīklu. Mālpils sieru un sviestu sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar olu. Ņem vienu mīklas plāksni, izklāj uz tās vienu trešo daļu no siera-sviesta-olas maisījuma, pārliek pāri otru plāksni. Saspiež kopā maliņas. Gatavo pīrāgu ar 'šuvēm uz leju' liek uz pannas, kura izklāta ar cepamo papīru. Tāpat sagatavo pārējos pīrāgus. (No viena iepakojuma iznāk trīs palieli pīrāgi.)Pīrāgus apziež ar eļļu un dažviet sadur ar dakšiņu. Cep 20-25 minūtes 220 C karstumā, līdz pīrāgi iegūst zeltainu krāsu. Kad pīrāgi nedaudz padzisuši, sagriež mazākos gabaliņos. Var ēst siltus, bet vēl labāk garšo auksti.
  2. Brīdinājums tiem, kas skaita kalorijas: vienā ēdienreizē būtu jāpietiek ar dažiem maziem gabaliņiem!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi