Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gandrīz hačapuri

Gandrīz hačapuri

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums saldēta bezrauga kārtainā mīkla
  • 350 g Mālpils siers
  • 50 g sviesta
  • 1 ola
  • Eļļa pīrāgu apziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Atkausē kārtaino mīklu. Mālpils sieru un sviestu sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar olu.
  2. Mīklu sagriež kvadrātos, katru plāksni pārgriežot uz pusēm.
    Katra pīrāga vidū liek pildījumu, maliņas pārziež ar olas dzeltenumu, ieloka uz vidu kā aploksnei, un ar pirkstiem sastiprina.
  3. Pīrāgus apziež ar eļļu un dažviet sadur ar dakšiņu.
  4. Cep 20-25 minūtes 220 C, līdz pīrāgi iegūst zeltainu krāsu. Var ēst siltus, bet vēl labāk garšo auksti.
    Cep 20-25 minūtes 220 C, līdz pīrāgi iegūst zeltainu krāsu....

    FOTO: Solveiga

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas