Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara rulete

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tītara šķiņķis (2 porcijām) 1 gab
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Muskatrieksts (malts) 1 tējkarote
  • Malts ingvērs 1 tējkarote
  • Sāls, pipari - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara šķiņķim izņem kaulu.
  2. Gaļu ( ar visu ādu) sadala 2 vienādās daļās, ar gaļas āmuru nedaudz izklapē, izlīdzina.
  3. Uzkaisa sasmalcinātus ķiplokus un pārējās garšvielas, satin ar ādu uz ārpusi un stingri nosien ar pārtikas diegu.
  4. Apcep no visām pusēm brūnu, liek katliņā un sautē 1 stundu uz mazas uguns.
  5. Pirms pasniedz galdā, noņem diegus.
  6. P.S. Var lietot aukstajā galdā - tad atdzesē zem sloga. Noņem diegus, sagriež šķēlītēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas